Ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια

Γιατί να κρατάτε ακόμη έγγραφα ερωτηματολόγια ή γιατί να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ για να τα μετατρέψετε σε ηλεκτρονική μορφή, όταν μπορείτε δωρεάν να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια και να τα ενσωματώσετε όπως και άλλες εφαρμογές, μέσα στα εντυπωσιακά info kiosk της touchsmart;

Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια της touchsmart είναι η καλύτερη επιλογή για να έχετε μία εικόνα του βαθμού ικανοποίησης των πελατών σας. Τα ερωτηματολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα είτε να ενσωματωθούν σε κάποια από από τις εφαρμογές-λογισμικά της touchsmart. Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια είναι παραμετροποιήσιμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όπως την άμεση ειδοποίηση με email σε περίπτωση κακής βαθμολογίας κ.ά. Σας απαλλάσσουν από τις εκτυπώσεις και τα χαρτιά, ενώ χάρη στη βάση δεδομένων θα έχετε μία αξιόπιστη στατιστική ανάλυση.

Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια της touchsmart σε συνδυασμό με την τοποθέτηση ένος info kiosk στην επιχείρησή σας είναι ο ιδανικός τρόπος για να μάθετε την άποψη των πελατών για την επιχείρησή σας. Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, επιχειρήσεις εστίασης, καταστήματα λιανικής κ.ά.

Χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων:

  Παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Στατιστικά στοιχεία.

  Αυτόματη ενημέρωση στο email του υπεύθυνου, σε πραγματικό χρόνο.

  Απεριόριστος αριθμός ερωτηματολογίων - ερωτήσεων.

  Λειτουργία σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Πλεονεκτήματα:

Τα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια της touchsmart, έχουν πέντε βασικά πλεονεκτήματα:

  Βρίσκονται σε μία συσκευή, τα info kiosk, που προσελκύουν το ενδιαφέρον των πελατών σας λόγω της εμφάνισής τους, του μεγέθους τους και φυσικά της θέσης τους, που είναι δίπλα στη reception του ξενοδοχείου.

  Φιλοξενούνται μέσα στον τουριστικό οδηγό, άρα ο πελάτης σας θα τα δει από τις πρώτες στιγμές της διαμονής του, αφού θα αναζητήσει πληροφορίες μέσα από το info kiosk.

  Τοποθετούνται και στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

  Είναι συμβατά με κάθε συσκευή όπως PC, tablets & smartphones.

  Είναι δωρεάν!

Μπορείτε να δείτε παρακάτω δείγματα των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων της touchsmart.