Διαδραστικός 3D χάρτης – κάτοψη

Στην touchsmart δημιουργήσαμε ένα λογισμικό κατάλληλο για εμπορικά κέντρα ή επιχειρήσεις με πολλά επίπεδα και χώρους, προκειμένου να καθοδηγούν τους επισκέπτες τους στο σημείο που τους ενδιαφέρει, εύκολα και με έναν διαδραστικό και εντυπωσιακό τρόπο. Ο διαδραστικός 3D χάρτης - κάτοψη μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε info kiosk της touchsmart ενώ μπορεί να απεικονιστεί και σε κινητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα.

Από τεχνικής πλευράς ο διαδραστικός 3D χάρτης - κάτοψη είναι ένα δυναμικό λογισμικό-εφαρμογή κατασκευασμένο σε πλατφόρμα wordpress. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να μπορεί να επεξεργαστεί όλες τις πληροφορίες από οποιονδήποτε υπολογιστή έχοντας τους δικούς του κωδικούς πρόσβασης. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του 3D διαδραστικού χάρτη είναι το χαμηλό κόστος κτήσης σε σχέση με τους διαδραστικούς χάρτες σε τεχνολογία flash, είναι συμβατός με κινητά τηλέφωνα (compatible) και φυσικά διαθέτει όλα τα δομικά χαρακτηριστικά για να πλοηγείται ο τελικός χρήστης μέσω οθονών αφής.

Ο χρήστης μέσα από ένα ευκρινές και εύκολο δομικά περιβάλλον μπορεί να αναζητήσει επωνυμία καταστήματος, είδος προϊόντος που τον ενδιαφέρει και σε άμεσο χρόνο απεικονίζονται τα δεδομένα. Κάθε επίπεδο - όροφος απεικονίζεται διαφορετικά ενώ επάνω στον διαδραστικό χάρτη μπορούν να απεικονιστούν και όλα τα κοινόχρηστα σημεία όπως ATM's, WC, κυλιόμενες σκάλες κλπ.

Χαρακτηριστικά του 3D διαδραστικού χάρτη:

  Δυναμικό περιεχόμενο, διαχειρίσιμο πλήρως από εσάς.

  Touch friendly.

  Χαμηλό κόστος κτήσης.

  Υποστηρίζεται από smartphones.

  Εγκατάσταση σε info kiosk.

Βασικό πλεονέκτημα:

Το βασικό πλεονέκτημα του διαδραστικού 3D χάρτη της touchsmart είναι η δυνατότητά του προβάλλεται διαμέσου των info kiosks αλλά και από κινητές συσκευές όπως smartphones, tablets και φυσικά το πολύ χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης σε σχέση με αντίστοιχες εφαρμογές κατασκευασμένες σε τεχνολογία flash.

Για να δείτε ένα δείγμα του διαδραστικού 3D χάρτη της touchsmart, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.