Εκμετάλλευση της διαφήμισης

Αναλυτικότερα

Ο ψηφιακός τουριστικός οδηγός αποτελείται από τρία μέρη, τον χάρτη, το κυρίως μενού και τα διαφημιστικά banners. Τα διαδραστικά banners, που στην ουσία είναι μία τριπλέτα από φωτογραφίες, προσφέρουν την δυνατότητα να προβληθεί οποιαδήποτε επιχείρηση. Με ένα άγγιγμα, εμφανίζεται νέα καρτέλα με τις σχετικές για την επιχείρηση πληροφορίες, παρέχοντας ταυτόχρονα διάφορες λειτουργίες, όπως κράτηση τραπεζιού, εκπτωτικά κουπόνια κ.ά.. Τα banners εναλλάσσονται με ρυθμό 6 δευτερολέπτων και αποτελούν εξαιρετικό σημείο προβολής, καθώς προκαλούν την προσοχή με την όμορφη εναλλαγή των φωτογραφιών και την μόνιμη προβολή τους στην κύρια οθόνη.

Επιπλέον διαφημιστικός χώρος παρέχεται σε όσους επιλέξουν τα μοντέλα Robo & Wall Mount τα οποία διαθέτουν δεύτερη οθόνη full HD 24’’ & 32’’ αντίστοιχα. Όλος ο χώρος της οθόνης αυτής είναι διαθέσιμος για προβολή διαφημίσεων ή υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας με φωτογραφίες. Τα εφέ εναλλαγής απλά θα σας καταπλήξουν!

Εκτός των παραπάνω, οι διαφημιζόμενοί σας προβάλλονται πάντα στις πρώτες θέσεις στη λίστα των επιχειρήσεων, με διακριτά σήματα για επιπλέον φωτογραφίες που οι υπόλοιπες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν. Ταυτόχρονα, υπάρχει φίλτρο αναζήτησης μέσα στην καρτέλα των ιδιωτικών επιχειρήσεων που προβάλλει μόνο τις προτάσεις σας, δηλαδή τους διαφημιζόμενούς σας.

Τα διαφημιστικά banners είναι αποκλειστικότητα του κατόχου του ψηφιακού τουριστικού οδηγού και δεν ανήκουν στην κυριότητα της touchsmart. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μία νέα πηγή εσόδων για την επιχείρησή σας , εκμεταλλεύεστε τη διαφημιστική σας δύναμη και διασφαλίζετε την αισθητική και το χαρακτήρα των διαφημιστικών μηνυμάτων.